Cătălin Ivan: Am demisionat din grupul socialiştilor europeni

Postat la 28 septembrie 2018 60 afişări

Europarlamentarul Cătălin Ivan a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că şi-a depus demisia din grupul socialiştilor din Parlamentul European pentru că aceştia nu au vrut să excludă PSD din familia politică europeană.

Cătălin Ivan: Am demisionat din grupul socialiştilor europeni

„Am informat colegii, imediat după ce a început sesiunea din septembrie, că după evenimentele din 10 august, consider că PSD este un partid nociv pentru grupul socialiştilor din Parlamentul European, că s-a dovedit a fi un partid nedemocratic, care nu mai este european, care protejează corupţii şi, prin urmare, le-am cerut să decidă dacă acest partid mai rămâne în grupul S&D pentru că dacă ei nu iau nicio decizie, atunci eu îmi voi da demisia”, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, europarlamentarul Cătălin Ivan.

El a precizat că a informat conducerea Parlamentului European că demisionează din grupul S&D.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.