Cât de sexy este mămica Jojo la bară şi cu ce dans au reuşit Pepe şi Andreea să ia numai note de 10

Postat la 19 noiembrie 2011 58 afişări

Editia de vineri seara a emisiunii "Dansez pentru tine" a fost una supersexy, pentru că perechile concurente au fost nevoite să cucerească telespectatorii şi juriul cu incendiarul dans la bară cu tema Balul Burlacilor.

Pentru prima dată în istoria emisiunii, trei echipe au reuşit să obţină acelaşi număr de puncte. Jojo şi Ionuţ Tănase, Pepe şi Andreea Toma şi Catrinel Sandu şi Ionut Ionescu s-au clasat pe locul întâi în timp ce Aylin Cadir şi Ovidiu Danci au reuşit să ocupe locul al doilea. Şi pentru că aşa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată, toate cele patru echipe sunt condamnate la duel.

După cel de-al doilea duel consecutiv Daniel Niţoiu şi Alexandra Mareşi au părăsit competiţia, iar Catrinel Sandu şi Ionuţ Ionescu au rămas în competiţia visurilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mămica,
Jojo,
Pepe,
Andreea
/actualitate/cat-de-sexy-este-mamica-jojo-la-bara-si-cu-ce-dans-au-reusit-pepe-si-andreea-sa-ia-numai-note-de-10-8989915
8989915
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.