Cât de mulţumiţi sunt clienţii de hotelurile din România. Varşovia, pe primul loc într-un top al satisfacţiei turiştilor

Postat la 12 septembrie 2011 20 afişări

Bucureştiul ocupă locul 17 într-un top mondial al satisfacţiei clienţilor hotelurilor, primele trei poziţii fiind adjudecate de Varşovia, Helsinki şi Tokyo, potrivit hotel.info, serviciu de rezervări care acoperă peste 210.000 unităţi de cazare din întreaga lume.

Oaspeţii care au făcut rezervări prin intermediul www.hotel.info au evaluat hotelul la care au fost cazaţi după plecare, acordând un punctaj între 0 şi 10. În evaluarea generală au fost incluse criterii privind calitatea camerelor, amabilitatea personalului, curăţenia, nivelul de zgomot, raportul preţ-servicii, precum şi micul dejun/gastronomia.

Astfel, Varşovia s-a clasat pe primul loc la nivel mondial, cu un mic avans şi 7,62 puncte în evaluarea generală. Oraşul Helsinki, ocupantul locului 2, a fost punctat cu 7,60.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cat-de-multumiti-sunt-clientii-de-hotelurile-din-romania-varsovia-pe-primul-loc-intr-un-top-al-satisfactiei-turistilor-8736258
8736258
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.