Casta.ro, prima agentie imobiliara fara comision, a primit o investitie de 500.000 euro din partea grupului Neogen

Autor: Andra Stroe Postat la 03 aprilie 2019 1522 afişări

Casta.ro vine cu o nouă abordare asupra intermedierii tranzacţiilor imobiliar, adresată proprietarilor care sunt reticenţi în a colabora cu agenţiile imobiliare tradiţionale.

Casta.ro, prima agentie imobiliara fara comision, a primit o investitie de 500.000 euro din partea grupului Neogen

Primul lucru inovativ pe care îl aduce compania pe piaţă este preţul. Astfel, comisionul procentual din valoarea imobilului este înlocuit cu un onorariu iniţial de 100 euro, la care se adaugă un onorariu de succes în momentul în care imobilul este vândut. 

Pentru onorariul iniţial, compania oferă vânzătorilor de imobile o gamă completă de servicii: vizita unui expert imobiliar, evaluarea proprietăţii, poze profesioniste, postarea anunţului de vânzare pe portaluri imobiliare, precum şi asistenţă la negocieri şi finalizarea tranzacţiei. Castă.ro îşi propune să construiască un brand cu prezenţa şi vizibilitate la nivel naţional, ceea ce va aduce mai mulţi clienţi experţilor imobiliari care sunt parteneri Casta, speră reprezentanţii companiei.

Compania este condusă de Radu Theodorescu, fost director de vânzări la imobiliare.ro. 

Grupul Neogen a construit sau a investit în câteva dintre cele mai de succes platforme din România: BestJobs, Clever Taxi (vândută la Daimler) sau Vivre Deco. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
comision,
companie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.