Căsătorie în politică. Liderii Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda au decis să-şi oficializeze relaţia

Postat la 23 ianuarie 2019 9820 afişări

Preşedintele Comisiei de control SRI şi fostul ministru al Muncii, senatorul Claudiu Manda şi deputatul Lia Olguţa Vasilescu se căsătoresc în această primăvară, au declarat pentru MEDIAFAX surse politice. Cei doi se cunosc din 1997, fiind ”aproape” unul faţă de celălat în politice

Căsătorie în politică. Liderii Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda au decis să-şi oficializeze relaţia

Preşedintele Comisiei de control SRI şi fostul ministru al Muncii, senatorul Claudiu Manda şi deputatul Lia Olguţa Vasilescu se căsătoresc în această primăvară, au declarat pentru MEDIAFAX surse politice.

 

”Naşii vor fi nişte prieteni, respectiv un fost secretar de stat Ovidiu Flori. Va fi o petrecere la care vor fi invitaţi foarte mulţi prieteni şi colegi apropriaţi”, au mai precizat sursele citate.

 

Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda au fiecare câte un copil din căsniciile anterioare.

 

În 2015 Claudiu Manda a divorţat de Andreea, medic stomatolog.

 

Lia Olguţa Vasilescu a fost căsătorită cu Ovidiu Răzvan Wlassopol, membru al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politica,
olguta vasilescu,
casatorie,
decizie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.