Casa Rusu deschide un magazin la Buzău, în urma unei investiţii de 150.000 de euro

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 16 mai 2013 203 afişări

Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producători de mobilier din pal din România, deschide pe 17 mai un nou magazin propriu în oraşul Buzău.

Casa Rusu deschide un magazin la Buzău, în urma unei investiţii de 150.000 de euro

Astfel, Buzăul devine al nouălea oraş din România în care Casa Rusu este prezent cu unităţi proprii. Cu o suprafaţă de 2500 mp, magazinul este amplasat pe două nivele în incinta Galeria Mall Buzău şi va avea 21 de angajaţi. Investiţia în amenajarea şi promovarea magazinului este de 150.000 de euro.

”Continuăm procesul de extindere a reţelei. Până la sfârşitul lunii iulie 2013 se vor mai inaugura încă patru noi magazine Casa Rusu în Oradea, Constanţa, Arad şi Piatra Neamţ. Se arată un an bun pentru noi şi aşteptăm până la finele anului o creştere cu cel puţin 20% a cifrei de afaceri pe reţeaua de magazine Casa Rusu”, a declarat  Marius Raia, director general Casa Rusu.

n prezent, Casa Rusu detine o retea de magazine proprii care acopera orasele Bucuresti (trei magazine), Timisoara (trei), Cluj, Deva, Pitesti, Brasov, Arad, Sibiu si Buzau, cu suprafete cuprinse intre 1.500 si 5.000 mp.

Casa Rusu este compania de retail a producatorului Rus Savitar. Compania si-a inceput activitatea in 1994, in prezent fiind unul din cei mai mari producatori de mobilier din Romania, prin productia realizata in cele trei fabrici pentru realizarea mobilierului din pal melaminat si a mobilierului tapitat. Capacitatea de productie este de 18.000 garnituri de mobilier din pal/luna si 2 000 de seturi de mobilier tapitat/luna. Activitatea de productie si logistica se desfasoara pe o suprafata de 100 000 mp, valoarea investitiilor in capacitatea de productie fiind de peste 20 milioane de euro. In prezent, in cadrul grupului sunt peste 900 de angajati.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mobilier,
deschidere
/actualitate/casa-rusu-deschide-un-magazin-la-buzau-in-urma-unei-investitii-de-150-000-de-euro-10882691
10882691
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.