Casa Rusu deschide al 13-lea magazin în regim de franciză la Dej

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 25 martie 2013 159 afişări

Casa Rusu îşi extinde reţeaua de magazine în regim de franciză prin deschiderea la Dej a celui de-al 13-lea magazin. Cu o suprafaţă de 400 mp, noul magazin Casa Rusu din Dej este primul din judeţul Cluj deschis în regim de franciză, în cadrul reţelei.

Casa Rusu deschide al 13-lea magazin în regim de franciză la Dej

Politica de extindere a companiei vizează deschiderea în 2013 atât de magazine în regim de franziză, precum şi magazine proprii. Cu ocazia inaugurării, pentru a atrage un număr cât mai mare de cumpărători, magazinul din Dej va avea în primele săptămâni o politică de reduceri şi oferte promoţionale.

“Am demarat în 2011 sistemul de francizare şi suntem multumiţi de evoluţia pe care am avut-o în această direcţie. 2013 începe cu deschiderea magazinului din Dej şi va fi continuat de cel puţin alte opt magazine în regim de franciză, iar pentru următorii 3-5 ani obiectivul este de a avea câte o franciză în fiecare oraş mic şi mediu cu până la 50.000 de locuitori”, a declarat Cristian Rusu, administratorul grupului Rus Savitar – Casa Rusu.

Magazinul Casa Rusu din Dej respecta standardele de calitate impuse de francizor, atat la nivelul expunerii produselor, al calitatii acestora, cat si al serviciilor oferite clintilor sai. “Strategia Casa Rusu este de a valorifica in retail avantajul producatorului: acela de a vinde produse de calitate la preturi extrem de accesibile, rezultat al volumelor mari si al lipsei intermediarilor in procesul de distributie. Investim permanent in eficientizarea productiei si a productivitatii, astfel incat sa pastram preturile accesibile pentru clientul final” declara Cristian Rusu, administratorul grupului Rus Savitar - Casa Rusu.

Compania Casa Rusu este prezenta in judetul Cluj prin doua magazine, un magazin propriu, care se afla la Cluj si cel inaugurat la Dej in urma cu trei zile. 

Orasele in care s-au deschis anul trecut magazine in regim de franciza sunt  Baia Mare, Tecuci, Vatra Dornei, Petrosani, Caransebes, Resita, Turnu Magurele, Viseu de Sus, Bistrita, Suceava.

“Suntem de doi ani intr-un proces dinamic de extindere care inseamna atat deschiderea de magazine in sistem de franciza, cat si magazine proprii. In 2012 am continuat politica de dezvoltare a retelei de magazine  proprii Casa Rusu ajungand  la un numar de 12 magazine in acest moment. Pentru anul 2013 avem in plan deschiderea a inca 10 magazine proprii, iar in viitorul foarte apropiat, in prima parte a anului vom inaugura magazinele din Buzau, Oradea, Constanta, Piatra Neamt si Arad. In total, 2013 va insemna cel putin 19 noi magazine Casa Rusu, proprii si francize”, a declarat Raia Marius, director general Casa Rusu.

Casa Rusu este compania de retail a producatorului  Rus Savitar.

Compania si-a inceput activitatea in 1994, in prezent fiind unul din cei mai mari producatori de mobilier din Romania, prin productia realizata in cele trei fabrici existente pentru realizarea mobilierului din pal melaminat si a mobilierului tapitat. Capacitatea de productie este de 18.000  garnituri de mobilier din pal/luna si 2 000 de seturi de mobilier tapitat/luna. Activitatea de productie si logistica se desfasoara pe o suprafata de 100 000 mp, valoarea investitiilor in capacitatea de productie fiind de peste 20 milioane de euro. In prezent, in cadrul grupului sunt peste 900 de angajati.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/casa-rusu-deschide-al-13-lea-magazin-in-regim-de-franciza-la-dej-10688502
10688502
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.