Casa de modă Louis Vuitton cere daune de la fosta soţie a lui Ilie Năstase. Poliţia din România a primit toată documentaţia de la experţii francezi

Postat la 30 ianuarie 2022 14368 afişări

Casa de modă Louis Vuitton cere daune de la fosta soţie a lui Ilie Năstase. Poliţia din România a primit toată documentaţia de la experţii francezi

Reprezentanţii celebrei case de modă Louis Vuitton i-au anunţat oficial pe poliţiştii care îi anchetează pe soţii Florin şi Brigitte Pastramă pentru comercializarea unor măşti contrafăcute, care purtau sigla unor branduri renumite, că produsele scoase la vânzare de cei doi au fost nişte falsuri. Avocaţii companiei franceze au anunţat că societatea pe care o reprezintă doreşte despăgubiri.

Poliţiştii bucureşteni au descins, anul trecut, la data de 22 iulie, în vila soţilor Florin şi Brigitte Pastramă şi la o adresă la care aceştia aveau un depozit. Cei doi erau suspectaţi de anchetatorii specializaţi în investigarea fraudelor, din cadrul Poliţiei Sectorului 2, că ar fi vândut măşti sanitare contrafăcute, care purtau siglele unor firme de lux cunoscute pe plan mondial.

În acelaşi timp, soţii Pastramă au fost ridicaţi şi aduşi la sediul Poliţiei pentru audieri. Potrivit unor surse judiciare, cei doi nu ar fi negat în faţa anchetatorilor faptul că măştile erau contrafăcute, dar au menţionat faptul că nu ştiau că vânzarea de falsuri este interzisă prin lege.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
casa,
daune,
experti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.