Casa Albă cere şefilor de companii americane să nu participe la un forum economic organizat de Rusia

Postat la 01 mai 2014 36 afişări

Autorităţile americane cer şefilor de companii să nu participe la Forumul Economic Internaţional de la Sankt Petersburg, care va fi organizat de Rusia pe 22-24 mai, "întrucât ar transmite un semnal greşit, având în vedere comportamentul Rusiei" faţă de Ucraina, scrie Financial Times.

Casa Albă cere şefilor de companii americane să nu participe la un forum economic organizat de Rusia

 Oficiali ai Casei Albe au telefonat directorilor de companii americane pentru a le transmite că preşedintele SUA, Barack Obama, le cere să nu participe la eveniment, a declarat o sursă apropiată situaţiei pentru publicaţia britanică.

Forumul anual este strâns legat de guvernul Rusiei: site-ul afişează o poză a preşedintelui rus Vladimir Putin şi notează că evenimentul se desfăşoară "sub auspiciile" acestuia.

Oficiali ai Statelor Unite nu vor participa la forum, a declarat Caitlin Hayden, purtător de cuvânt al Consiliului pentru Securitate Naţională al Casei Albe, citat de Financial Times.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/casa-alba-cere-sefilor-de-companii-americane-sa-nu-participe-la-un-forum-economic-organizat-de-rusia-12561803
12561803
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.