Carrefour România a remodelat încă un magazin în franciză: Express Angst Giurgiului

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 04 februarie 2013 85 afişări

Grupul Carrefour în România anunţă remodelarea unui fost magazin Angst de pe Şoseaua Giurgiului nr. 127, bloc 2B, sector 4, Bucureşti, care a devenit, începând cu data de 1 februarie, cel de-al 20-lea magazin de proximitate Express.

Vânzările Carrefour în România au crescut în 2011 cu 4,8%, la 1,184 miliarde euro (include TVA), datorită extinderii reţelei de magazine.În segmentul supermarketurilor, ple plan local operează şi reţele precum Mega Image, Billa, Profi şi lanţuri deţinute de companii cu activităţi de producţie, precum Angst, CrisTim, Agricola, CarmOlimp sau Ana şi Cornel.

Carrefour operează în prezent în România trei formate de magazine, cu un total de 109 magazine: 24 de hipermarketuri Carrefour, 65 de supermarketuri Carrefour Market şi 20 magazine de proximitate, Express.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Express Angst Giurgiului,
magazin,
franciză
/actualitate/carrefour-romania-a-remodelat-inca-un-magazin-in-franciza-express-angst-giurgiului-10541441
10541441
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.