Carrefour mai INCHIDE un supermarket din Bucureşti, după cel din Vitantis Shopping Center

Postat la 08 octombrie 2018 10454 afişări

Carrefour mai INCHIDE un supermarket din Bucureşti, după cel din Vitantis Shopping Center

Lanţul de retail a anunţat, vineri, că începând cu data de 8 octombrie, supermarketul Carrefour din centrul comercial Liberty Center din Bucureşti se va închide.

 

“Închiderea magazinului a reprezentat o decizie de business, pe care am agreat-o împreună cu partenerul nostru, Liberty Center, după o atentă radiografie a pieţei, înţelegând că preferinţele şi exigenţele consumatorilor noştri au sporit”, a anunţat retailerul.

Compania a precizat că fiecărui angajat i s-a oferit posibilitatea de a alege noi puncte de lucru în care ar dori să activeze – magazin, sediu sau depozit - luând în calcul criterii precum proximitatea faţă de casă sau traseul până la muncă, pentru cei din afara Bucureştiului.

“În paralel, planurile de expansiune ale grupului continuă să rămână o prioritate pentru noi. Până în prezent au fost deschise 11 supermarketuri noi, iar S2 va sta sub semnul extinderii magazinelor de proximitate, menţinând acelaşi ritm al expansiunii ca cel din 2017. De asemenea, S2 va fi marcat şi de deschiderea de noi magazine de tip hipermarket, primul fiind hipermarketul Carrefour Roman, în luna noiembrie, care se va afla în interiorul centrului comercial Roman Center Value”, a mai precizat retailerul.

La începutul anului, Carreforur a închis supermarketul din galeria Vitantis Shopping Center, odată cu restructurarea spaţiului comercial.

În România, grupul Carrefour detine 321 magazine din ţară, precum şi portalul online www.carrefour.ro. De asemenea, prin platforma BRINGO, disponibilă gratuit în Google Play şi App Store, Carrefour le oferă clienţilor din Iaşi, Cluj, Constanţa şi Bucureşti posibilitatea de a face cumpărături din peste 50.000 de produse la preţ de hipermarket, livrate în 90 de minute, scrie incont.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.