Carrefour deschide primul supermarket din oraşul Filiaşi

Postat la 30 iunie 2016 138 afişări

Carrefour deschide primul supermarket din oraşul Filiaşi

Carrefour a deschis astazi, 30 Iunie 2016, primul supermarket din oraşul Filiaşi, judeţul Dolj, ajungând la un număr de 110 magazine în acest format.

Modelul comercial se axează pe o gamă de aproximativ 5.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine ca mărcile naţionale.

Carrefour deţine peste 190 de magazine sub mai multe formate, respectiv hipermarket, supermarket, online şi proximitate.

La finalul lunii decembrie 2015 Carrefour a anunţat că a preluat operaţiunile locale ale Billa România într-o tranzacţie de aproape 100 de milioane de euro, potrivit datelor ZF.

Conform acordului, Carrefour România va achi¬ziţiona 86 de magazine Billa, răspândite pe în¬treg teritoriul naţional, ceea ce reprezintă o su¬prafaţă totală de vânzare de aproximativ 83.000 mp, urmând apoi să renunţe la trei supermarket-uri din Brăila (două magazine Carrefour Market şi un magazin Billa), ale căror angajati, echi¬pamente şi înt¬rea¬ga activitate vor fi transferate către un alt ope¬rator“, spun oficialii Carrefour

Aceasta a devenit cea de-a treia cea mai mare tranzacţie din retailul românesc, după Auchan – Real (peste 250 mil. euro) şi Lidl – Plus Discount (peste 200, potrivit estimărilor). După această mutare Carrefour va avea afaceri totale de aproape 8 mld. lei şi circa 275 de magazine.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/carrefour-deschide-primul-supermarket-din-orasul-filiasi-15513170
15513170
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.