Carrefour continuă extinderea reţelei Express şi mai deschide trei magazine

Postat la 13 iunie 2013 87 afişări

Reţeaua de magazine de proximitate a grupului Carrefour a ajuns la 27 de magazine, după ce retailerul a anunţat deschiderea a trei astfel de unităţi în franciză prin parteneriatul pe care îl are cu Angst şi Gulliver.

Carrefour continuă extinderea reţelei Express şi mai deschide trei magazine

„Numărul de unităţi în acest format (de proximitate n-red.) se ridică la 27, dintre care trei magazine operate în sistem integrat şi 24 în franciză”, se arată într-un comunicat al companiei.

Carrefour operează în prezent în România 119 magazine în trei formate dintre care 24 de hipermarketuri Carrefour, 68 de supermarketuri Market şi 27 de magazine de proximitate denumite Express.

Recent Carrefour a încheiat un contract de franciză cu lanţul local de magazine Gulliver, cele nouă unităţi ale reţelei locale transformându-se în Carrefour Express, brandul sub care francezii se extind pe formatul magazinelor de proximitate.

Cititi mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/carrefour-continua-extinderea-retelei-express-si-mai-deschide-trei-magazine-10965410
10965410
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.