Carrefour aduce un nou concept de supermarket în România

Postat la 11 august 2017 613 afişări

Carrefour va aduce în România, prima dată la Braşov, un nou tip de supermarket. Magazinul va fi deschis în mall-ul AFI de la Hidromecanica, informează brasovromania.net.

Carrefour aduce un nou concept de supermarket în România

Centrul comercial are ca ancoră Carrefour Gourmet pe o suprafaţă de 6.500 mp, ce aduce aici un concept inovator în domeniul gourmet, la care se adaugă branduri de top internaţionale din zona de fashion, o zonă interactivă unică, ce vine cu un nou stil de „food court” ce cuprinde 12 tipuri diferite de restaurante şi zone fast food.

Cu un concept inovator in domeniul gourmet, Carrefour Gourmet mai este prezent in cateva tari, precum Italia, Polonia, Spania si Maroc. Carrefour Gourmet presupune suprafete foarte mari dedicate produselor proaspete, legumelor si fructelor si detine o sectiune speciala dedicata produselor organice, iar fiecare raion de produse are un design aparte, scrie romanibuni.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.