SIXT New Kopel, 14 milioane de euro cifră de afaceri în primele 6 luni şi 30 de milioane de euro, cifră estimată până la finalul anului 2017

Autor: Georgiana Călin Postat la 10 august 2017 67 afişări

SIXT New Kopel a înregistrat o cifră de afaceri de 14 milioane de Euro în prima jumătate a anului şi estimează o închidere a anului 2017 cu 30 de milioane de Euro. Valoarea totală a investiţiei s-a ridicat, în primele şase luni ale anului, la valoarea de 6.5 milioane de Euro, în creştere cu 10% faţă de perioada similară a anului trecut.

SIXT New Kopel, 14 milioane de euro cifră de afaceri în primele 6 luni şi 30 de milioane de euro, cifră estimată până la finalul anului 2017

În 2017, flota SIXT New Kopel Operational Leasing şi a SIXT Rent a Car a atins 4000 de autovehicule aflate în administrare. O creştere de 15% este aşteptată până la finalul anului. Prima jumătate de an a fost o perioadă deosebit de favorabilă atât pentru SIXT SH, divizia de maşini SH multi marcă a Grupului, cât şi pentru Union Motors, dealer autorizat de maşini noi marcă Opel. Ambele divizii au însemnat 500 de maşini noi şi SH vândute.Activitarea din cadrul service-ului Union Motors, cel mai mare din România, a crescut cu 15%, cu o medie de 80 – 100 de maşini Dacia, Renault, Opel şi multi-marcă, aflate in service, pe zi. 

„Venim cu o abordare strategică de business pe termen lung, într-o piaţă în care doar cei mai flexibili şi mai inovatori pot aduce valoare şi se pot diferenţia. Întâmpinăm mereu provocarile cu atitudinea corectă, “Always Yes”. Dispunem de serviciile potrivite, de combinaţia unică de oameni inteligenţi şi talentaţi şi de atitudinea potrivită pentru a continua să ne dezvoltăm business-ul în acelaşi ritm. Iar restul anului se anunţă la fel de pozitiv”, declară Tal Lahav CEO SIXT New Kopel. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.