Carrefour a preluat în franciză magazinele Angst din Drumul Taberei şi Obor

Autor: Gabriel Razi Postat la 31 ianuarie 2013 48 afişări

Carrefour România, al treilea retailer ca dimensiune de pe piaţa locală potrivit datelor aferente anului 2011, a transformat în Carrefour Express-Angst două magazine de proximitate ale producătorului de mezeluri Angst, companie cu care a semnat un parteneriat în a doua parte a anului 2011.

Carrefour România, al treilea retailer ca dimensiune de pe piaţa locală potrivit datelor aferente anului 2011, a transformat în Carrefour Express-Angst două magazine de proximitate ale producătorului de mezeluri Angst, companie cu care a semnat un parteneriat în a doua parte a anului 2011. Magazinele transformate în franciza Carrefour Express-Angst sunt cele din Capitală din zona Drumul Taberei şi Obor. Prin remodelarea celor două magazine, numărul unităţilor de retail ale Angst transformate sub brandul Carrefour Express-Angst a ajuns la 12, potrivit informaţiilor disponibile. În total producătorul de mezeluri Angst, unul dintre primii zece jucători de pe această piaţă, deţine o reţea de retail de 27 de unităţi în Capitală şi în Sinaia. Retailerul Carrefour are în România 108 magazine din care 24 de hipermarketuri, 65 de supermarket-uri şi 19 magazine de proximitate.

Alte stiri pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Carrefour,
franciză,
magazine,
Angst,
Drumul Taberei,
Obor
/actualitate/carrefour-a-preluat-in-franciza-magazinele-angst-din-drumul-taberei-si-obor-10536305
10536305
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.