Carrefour a preluat în franciză magazinele Angst din Drumul Taberei şi Obor

Postat la 09 ianuarie 2013 23 afişări

Carrefour România, al treilea retailer ca dimensiune de pe piaţa locală potrivit datelor aferente anului 2011, a transformat în Carrefour Express-Angst două magazine de proximitate ale producătorului de mezeluri Angst, companie cu care a semnat un parteneriat în a doua parte a anului 2011.

Magazinele transformate în franciza Carrefour Express-Angst sunt cele din Capitală din zona Drumul Taberei şi Obor. Prin remodelarea celor două magazine, numărul unităţilor de retail ale Angst transformate sub brandul Carrefour Express-Angst a ajuns la 12, potrivit informaţiilor disponibile. În total producătorul de mezeluri Angst, unul dintre primii zece jucători de pe această piaţă, deţine o reţea de retail de 27 de unităţi în Capitală şi în Sinaia. Retailerul Carrefour are în România 108 magazine din care 24 de hipermarketuri, 65 de supermarket-uri şi 19 magazine de proximitate.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
actualitate,
economie,
zf
/actualitate/carrefour-a-preluat-in-franciza-magazinele-angst-din-drumul-taberei-si-obor-10444490
10444490
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.