Carpatair renunţă după 13 ani la hubul de la Timişoara, unde mai rămâne cu cinci zboruri

Autor: Razvan Muresan Postat la 12 iunie 2013 68 afişări

Doar pentru abonaţii ZF Corporate

Carpatair renunţă după 13 ani la hubul de la Timişoara, unde mai rămâne cu cinci zboruri

Carpatair, singura companie ro­mâ­nească privată de aviaţie care a re­zistat pe piaţă, a decis să închidă nodul ae­rian de la Timişoara, acuzând poli­ticile comerciale discriminatorii ale ae­ro­portului „Traian Vuia“ legate de ta­xele mai mici percepute maghiarilor de la Wizz Air.

 

Oficialii Carpatair susţin că schim­ba­rea strategiei de către ac­ţionari în­seam­nă că vor mai opera de la Ti­mi­şoa­ra cinci zboruri, către Roma, Milano, Ve­ne­ţia, Stuttgart şi Cer­năuţi. „Reper­cu­siu­ni­le nefaste ale po­liticii ires­pon­sabile ma­nage­ria­le se vor vedea din plin în acest an, când ae­ro­portul va în­re­­gistra o cădere abruptă a nu­mă­rului de zboruri, de pa­sageri şi a cifrei de afa­ceri“, a declarat Paula Ardelean, vice­pre­şedintele Carpatair.

 

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Acest articol a apărut în ediţia tiparită a Ziarului Financiar din data de 12.06.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
timisoara,
carpatair,
zboruri,
companie
/actualitate/carpatair-renunta-dupa-13-ani-la-hubul-de-la-timisoara-unde-mai-ramane-cu-cinci-zboruri-10961129
10961129
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.