Caroli Foods Group a fost achiziţionat de grupul alimentar internaţional Sigma Alimentos

Postat la 01 septembrie 2017 400 afişări

Caroli Foods Group, companie care activează în industria produselor din carne ambalate, a fost preluată de Sigma Alimentos, după ce compania mexicană a cumpărat 51% din acţiunile Caroli, adăugându-le la pachetul de 49% pe care îl deţinea deja prin Campofrio Food Group, potrivit unui comunicat.

Caroli Foods Group a fost achiziţionat de grupul alimentar internaţional Sigma Alimentos

Tranzacţia curentă nu implică schimbări majore în ceea ce priveşte managementul, Khaled El Solh rămânând în continuare director general al Caroli Foods Group, alături de echipa sa de conducere, se arată în comunicatul transmis vineri.

„Cu ajutorul know-how-ul grupului Sigma în ceea ce priveşte categoriile de produse şi extinderea în alte zone geografice, am identificat, împreună, oportunităţi de creştere a business-ului Caroli în categorii şi pieţe noi”, a declarat Talal El Solh, unul dintre acţionarii principali ai Caroli Foods şi Supervisory Board Chairman.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.