Fiecare din maşinile acestui Consiliu Judeţean din România poate înconjura Pământul cu raţia de motorină pe care o are

Postat la 02 septembrie 2017 242 afişări

În 25 mai a fost atribuit, prin achizitie directa, contractul de furnizare de carburant pentru masinile din dotarea Consiliului Judetean companiei OMV Petrom Marketing SRL.

Fiecare din maşinile acestui Consiliu Judeţean din România poate înconjura Pământul cu raţia de motorină pe care o are

Valoarea este de 98.750 lei cu TVA inclus iar termenul de valabilitate a contractului este 31 decembrie 2017. Cantitatea de combustibil necesara Consiliului Judetean Salaj in intervalul mai - decembrie a fost estimata la 23.300 litri motorina si 1.000 litri benzina fara plumb. 

 

Alimentarea, la orice statie OMV, se face pe baza de bonuri valorice, valoarea unui bon fiind de 50 de lei. Un carnet are 25 de file (bonuri). Potrivit informatiilor de pe site-ul institutiei, la Consiliul Judetean a fost nevoie de 67 de astfel de carnete. Valoarea unui carnet este de 1.250 lei (25 file X 50 lei), astfel ca valoarea celor 67 de carnete este de 83.750 lei. Atat costa carburantul (motorina) la Consiliul Judetean anul acesta. 

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.