Încep concertele de muzică clasică în aer liber la Piaţa Festivalului George Enescu

Postat la 01 septembrie 2017 200 afişări

Sâmbătă, la ora 20.00, încep concertele de muzică clasică în aer liber la Piaţa Festivalului George Enescu, primul eveniment fiind un concert extraordinar susţinut de Orchestra Simfonică Bucureşti, sub bagheta dirijorului francez Benoît Fromanger, anunţă organizatorii.

Încep concertele de muzică clasică în aer liber la Piaţa Festivalului George Enescu

Primul weekend al festivalului continuă duminică, ora 20:00, cu Orchestra Naţională Radio, alături de dirijorul Cristian Oroşanu şi violonistul Roman Patočka.

Piaţa Festivalului face parte din seria de proiecte dedicate Festivalului George Enescu, al treilea cel mai important eveniment muzical din lume, după BBC Proms şi Festivalul din Lucerna. Festivalul este organizat pentru a oferi publicului accesul gratuit la concerte de muzică clasică.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.