Carlos Slim, pe primul loc în TOPUL FORBES. Warren Buffett iese din top 3 pentru prima dată din 2000

Postat la 04 martie 2013 21 afişări

Mexicanul Carlos Slim Helu s-a menţinut pe prima poziţie în topul Forbes al miliardarilor pentru anul 2013, cu o avere estimată la 73 miliarde de dolari, urmat de cofondatorul Microsoft Bill Gates, în timp Warren Buffett nu s-a încadrat în top 3 pentru prima dată din 2000.

Carlos Slim, pe primul loc în TOPUL FORBES. Warren Buffett iese din top 3 pentru prima dată din 2000

 Carlos Slim controlează grupul America Movil, cea mai mare companie de telecomunicaţii din America Centrală şi de Sud. Miliardarul mexican şi-a extins recent imperiul în Europa, prin achiziţia unor companii telecom din Olanda şi Austria, investiţii care nu au dat roade până în prezent.

Pe poziţia a doua se menţine cofondatorul Microsoft Bill Gates, cu o avere de 67 miliarde de dolari.

Locul al treilea, cu o avere de 57 miliarde de dolari, este ocupat de spaniolul Amancio Ortega, fondatorul grupului Inditex, din care face parte şi retailerul de îmbrăcăminte Zara.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
top,
carlos slim,
warren buffett,
bill gates,
forbes
/actualitate/carlos-slim-pe-primul-loc-in-topul-forbes-warren-buffett-iese-din-top-3-pentru-prima-data-din-2000-10633850
10633850
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.