Carlos Sainz se alătură Renault Sport Formula One Team pentru sezonul 2018

Postat la 15 septembrie 2017 92 afişări

Renault Sport Formula One Team anunţă că pilotul Carlos Sainz se va alătura echipei că pilot oficial pentru sezonul 2018.

Carlos Sainz se alătură Renault Sport Formula One Team pentru sezonul 2018

În vârstă de 23 de ani, Carlos a participat în 53 de etape de Formula 1 de la debutul său în sezonul 2015, în Australia. Până în prezent a acumulat 100 de puncte, având drept cea mai bună performanţă locul 6 obţinut de 4 ori.

Înainte de Formula 1, Carlos a câştigat Formula Renault 3.5 Series în 2014, precum şi Formula Renault 2.0 NEC championship în 2011.

“Sunt foarte fericit să mă alătur Renault Sport Formula One Team. A fi pilot de Formula 1 pentru echipa unui constructor este o onoare şi sper să recompensez încrederea pe care au avut-o cei de la Renault în mine cu cele mai bune performanţe pe circuit. Traiectoria echipei Renault Sport Formula One este incitantă şi sunt mândru că mă alătur într-o perioadă atât de importantă în istoria ei. Aştept cu nerăbdare să lucrez cu toată lumea de la Enstone şi Viry, şi să conduc alături de Nico Hülkenberg. Am lucrat îndeaproape cu Renault în Formula 1 şi anterior în motorsport, aşa că le cunosc motivaţia şi capacitatea. Acesta este începutul unui capitol foarte interesant din cariera mea. Aş dori să mulţumesc echipei Red Bull pentru toată încrederea şi sprijinul acordat şi pentru că mi-a permis să profit de această oportunitate", a declarat Sainz.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.