CARICATURA ZILEI

Postat la 11 decembrie 2011 126 afişări

William Brânză, parlamentar PDL pentru diaspora, a devenit involuntar vedetă în această săptămână, graţie prezentării excesiv de elogioase care i-a fost făcută cu ocazia Galei TVR Internaţional.

"Dacă-l raportez pe fostul licean pe care l-am cunoscut în urmă cu mulţi ani la concursurile literare de dramaturgie la omul politic de astăzi, am sentimentul unei plinătăţi şi combustii interioare a devenirii. Pribeag el însuşi în căutare de alte identităţi a experimentat asprimea departelui, singurătatea din afara României, tăind cu ascuţişul propriei minţi ani de muncă", şi-a început prezentarea profesoara Magda Jianu.

Magda Jianu l-a comparat apoi pe Brânză cu Marin Sorescu şi cu Mircea Eliade. "Cum spune Mircea Eliade, cosmosul este capodopera zeilor, mutatis mutandis, armonia spaţiului ocupat de români în exteriorul graniţelor este capodoperalui William Brânză", a spus profesoara, înainte de a anunţa diploma de excelenţă atribuită lui Brânză.

Caricatură de Dan Dumitrescu "Uxi" ©

Urmărește Business Magazin

/actualitate/caricatura-zilei-9042182
9042182
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.