CARICATURA ZILEI

Postat la 27 noiembrie 2011 55 afişări

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a acuzat "o manevră veninoasă" din partea sociologlui Vasile Dâncu, vizând "a alimenta suspiciuni şi neîncredere între vechii lideri - Iliescu şi Năstase - şi tânărul preşedinte Ponta", după ce Dâncu a postat pe blog un text intitulat "Ultima bătălie a stângii: dărâmarea idolilor".

Iliescu menţionează că o "figură de stil" folosită de Vasile Dâncu este aceea a tablourilor care să fie date jos de pe pereţi. "Deci, pentru Dâncu, reformarea PSD înseamnă 'afară cu Iliescu'", spune Iliescu. El menţionează însă că "nereformatul" Iliescu, în fruntea partidului pe care l-a fondat la începutul anului 1990, a câştigat toate confruntările electorale, cu o singură excepţie - cele din 1996.

Caricatură de Dan Dumitrescu "Uxi" ©

Urmărește Business Magazin

/actualitate/caricatura-zilei-9010220
9010220
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.