Care sunt lucrurile din casa ta care au cele mai multe bacterii

Postat la 20 februarie 2024 39 afişări

Care sunt lucrurile din casa ta care au cele mai multe bacterii

Spălarea regulată a mâinilor a devenit o a doua normalitate în timpul pandemiei, dar mânerele robinetelor sunt un loc cheie unde germenii persistă.

Suporturile pentru periuţe de dinţi, adesea greu de curăţat, sunt de obicei plasate în apropierea toaletelor, ceea ce le face foarte sensibile la bacterii.

Aparatul de cafea este un loc privilegiat pentru dezvoltarea bacteriilor, a mucegaiului.

Au fost dezvăluite cele mai murdare obiecte din casă, unde germenii se înmulţesc fără ca noi să ne dăm seama. Potrivit unui studiu realizat de compania Vypr, specializată în cunoaşterea consumatorilor, deşi majoritatea britanicilor îşi curăţă locuinţele în mod regulat, 22% dintre ei au declarat că nu şi-au curăţat bucătăria de o lună sau mai mult, iar 17% au spus că acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu toaleta, scrie The Independent.

„Împărţiţi sarcina de curăţenie pe camere, abordaţi fiecare dintre ele metodic şi pentru o perioadă de timp stabilită”, recomandă Laura Harnett, fondatoarea Seep eco cleaning tools.

Mânerele de robinet

Spălarea regulată a mâinilor a devenit o a doua normalitate în timpul pandemiei, dar mânerele robinetelor sunt un loc cheie unde germenii persistă. Acestea sunt deschise cu degetele murdare, închise cu cele curate, iar germenii sunt din nou captaţi.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bacterii,
casa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.