Care este ţara care plăteşte cu sute de dolari turiştii pentru a veni să o viziteze

Postat la 11 martie 2023 454 afişări

Care este ţara care plăteşte cu sute de dolari turiştii pentru a veni să o viziteze

Multe ţări de pe întreg mapamondul fac eforturi importante pentru a readuce turismul la nivelul anterior pandemiei de COVID-19. Destinaţii precum Hong Kong şi anumite regiuni din Italia au recurs la oferirea de călătorii gratuite şi chiar case gratuite epentru a încuraja oamenii să le viziteze şi să contribuie la stimularea economiilor acestora, scrie CNBC.

Cea mai nouă ţară care caută să implementeze o strategie de stimulare a turismului este Taiwanul, care pune la bătaie 160 de dolari de persoană sau 650 de dolari pentru grupurile care se decid să viziteze insula. Potrivit lui Chang Shi-chung, directorul general al Biroului de Turism din Taiwan, banii vor fi trimişi prin intermediul unui card turistic digital pentru ca banii să ajungă direct către turismul taiwanez. Călătorii vor putea folosi cardurile pentur mâncare, cazare şi alte cheltuieli.

Taiwanul se concentrează pe atragerea mai multor vizitatori din locuri precum Japonia, Coreea de Sud, Asia de Sud-Est, Hong Kong şi Macao, Europa şi SUA.

Potrivit Biroului de Turism din Taiwan, numărul turistilor a scăzut la 900.000  în 2022, comparativ cu un record de 11,8 milioane de turişti în 2019.

Încă nu este clar când şi cum va începe Taiwanul să distribuie cardurile turistice digitale, deoarece guvernul nu a făcut încă planul public în mod oficial.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
plati,
turism,
taiwan,
bani,
birou,
carduri,
coreea de sud

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.