Care este simptomul Omicron ce apare pe piele, buze şi unghii

Postat la 12 ianuarie 2022 928 afişări

Care este simptomul Omicron ce apare pe piele, buze şi unghii

Potrivit experţilor, simptomele noii variante de coronavirus sunt diferite de celelalte variante cunoscute, cum ar fi Delta, motiv pentru care persoanele infectate sunt puţin mai greu de diagnosticat.

În timp ce tusea seacă, temperatura mare şi pierderea gustului şi a mirosului erau principalele simptome ale variantelor anterioare, acestea nu mai predomină la persoanele infectate cu Omicron.

În schimb, s-a descoperit că simptomele acestei noi variante sunt foarte asemănătoare cu cele ale unei răceli obişnuite. Însă experţii avertizează acum despre un nou simptom mai neobişnuit care vă poate afecta pielea, buzele sau unghiile.

Ce efect are Omicron asupra pielii, buzelor şi unghiilor?

Persoanele infectate cu Omicron pot observa că pielea, buzele sau unghiile pot căpăta o nuanţă palidă, gri sau albastră, potrivit experţilor în sănătate de la Centrul pentru Controlul Bolilor (CDC).

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
buze,
piele,
unghii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.