LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Care este orarul de funcţionare al retailerului german Lidl în perioada sărbătorilor pascale

Autor: Andra Stroe Postat la 24 aprilie 2019 126 afişări

În perioada sărbătorilor pascale, Lidl le oferă tuturor angajaţilor din cele peste 240 de magazine două zile libere, în prima şi a doua zi de Paşte, pe 28 şi 29 aprilie. Care va fi însă orarul de funcţionare al retailerului?

Care este orarul de funcţionare al retailerului german Lidl în perioada sărbătorilor pascale

În toată ţara, programul de funcţionare din această perioadă este următorul:

• Miercuri, 24.04 - program normal de funcţionare;

• Joi, 25.04 şi vineri, 26.04 - program unitar 07:00 - 22:00;

• Sâmbătă, 27.04 - program unitar 07:30 - 20:00;

• Duminică, 28.04 şi luni, 29.04 – ÎNCHIS;

• Marţi, 30.04 şi miercuri, 01.05 - program normal de funcţionare;

Clienţii îşi vor putea face cumpărăturile în magazinele Lidl până pe 27 aprilie inclusiv, activitatea fiind reluată marţi, 30 aprilie.

Pe lângă cele două zile libere, Lidl le oferă tuturor angajaţilor bonusuri anuale de Paşte, care se adaugă la celelalte beneficii financiare precum tichete de masă, bonusuri aniversare şi remuneraţie pentru orele suplimentare. În plus, începând cu acest an, Lidl introduce un spor pentru orele lucrate în zilele declarate sărbători legale. Aşadar, angajaţii care vor lucra pe 1 mai, când magazinul va fi deschis, vor fi plătiţi dublu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
functionare,
lidl,
sarbatori

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.