100 cele mai puternice femei din business: Mihaela Bîciu, CEO { Tradeville }

Autor: Andra Stroe Postat la 25 aprilie 2019 98 afişări

„Înconjoară-te de oameni inteligenţi şi fii cooperant, nu competitiv. Nu trebuie să ieşi mereu învingător cu orice preţ.”

100 cele mai puternice femei din business: Mihaela Bîciu, CEO { Tradeville }

•   S-a alăturat echipei Tradeville în urmă cu 22 de ani, anterior ocupând o serie de funcţii de conducere în cadrul Libra Internet Bank şi SNCDD SA.

•   „Fii onest, fii punctual, fii deschis, fii respectuos. Etica e la fel de importantă precum legalitatea. Înconjoară-te de oameni inteligenţi şi fii cooperant, nu competitiv. Nu trebuie să ieşi mereu învingător cu orice preţ. Caută să faci în fiecare zi mai multe chestiuni care îţi plac decât din cele pe care trebuie să le faci. Când ai nevoie de o pauză, ia o pauză. Întotdeauna ai de ales. Nu în ultimul rând, ai răbdare!

Mă încăpăţânez să cred că aceste reguli, alături de perseverenţă şi inteligenţă, sunt ingrediente pentru reuşita profesională” – sunt regulile după care se ghidează Mihaela Bîciu.

•   Consideră că reputaţia unui om de business se construieşte greu, la fel ca reputaţia oricărui brand, şi că este nevoie de timp, de consecvenţă, câteodată de sacrificiu, dar cel mai mult − de sinceritate în relaţiile de business şi de livrare a promisiunilor. 

Cifră de afaceri (2018): 7 mil. lei

Număr de angajaţi: 34

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.