Care este cauza producerii accidentului aviatic din Iran

Autor: Marinela Sarbu Postat la 08 ianuarie 2020 268 afişări

Care este cauza producerii accidentului aviatic din Iran

Cauza producerii accidentului aviatic din Iran în care 176 de persoane au murit a fost un incendiu izbucnit la unul dintre motoare, a declarat Qassem Biniaz, purtătorul de cuvânt al Ministerului ianian al Transporturilor, potrivit Time.

În urma incendiului, pilotul a pierdut controlul aeronavei, după care s-a prăbuşit, a adăugat Biniaz, conform agenţiei de ştiri iraniene de stat IRNA.

Una dintre cutiile cutiile negre ale avionului a fost găsită de către echipele de salvare iraniene, a informat televiziunea de stat iraniană IRIB, citată de Reuters.

Avionul s-a prăbuşit la scurt timp după ce a părăsit aeroportul Imam Khomeini din Teheran, cu destinaţia Kiev.

Datele despre zboruri de pe aeroport arătau că un Boeing 737-800 ucrainean aparţinând companiei Ukraine International Airlines a decolat miercuri dimineaţă, apoi a încetat să mai trimită semnale la scurt timp după aceea, potrivit site-ului FlightRadar24.

Autorităţile iraniene au trimis echipe de salvare în zona din apropierea aeroportului unde s-a prăbuşit aeronava ce aparţinea companiei Ukraine International Airlines, a declarat Reza Jafarzadeh, un purtător de cuvânt al Organizaţiei de Aviaţie Civilă din Iran, citat de Reuters.

Iranul a transmis că prăbuşirea aeronavei Boeing 737-800 nu are legătură cu atacurile cu rachete asupra bazelor militare din Irak.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iran,
accident aviatic,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.