Care au fost cel mai bine vândute jocuri de societate anul trecut

Autor: Andra Stroe Postat la 28 ianuarie 2020 201 afişări

Care au fost cel mai bine vândute jocuri de societate anul trecut

Board game-urile au început să acapereze din ce în ce mai mult piaţa de jocuri din România în ultimii ani. Cunoscute drept „jocuri de societate” acestea sunt în preferinţele românilor de câţiva ani, fiind o modalitate de evadare din cotidian'', spun reprezentanţii lanţului de librării Diverta.

Anul 2019 a fost pentru Diverta anul cu cele mai mari vânzări la categoria Board Game-uri. Faţă de anul 2018, jucătorul a înregistrat o creştere de 35%. În top 10 cele mai bine vândute jocuri de societate au fost: Activity Original, Coloniştii din Catan, Bătălia Cuplurilor, Activity 18+, WTF, Dixit Joc de bază, Scrabble, Rummy, 221 Baker Street Sherlock Holmes, Dixit Odyssey.

Dacă în trecut publicul nu avea foarte multe opţiuni, în prezent există o gamă variată de board game-uri: de strategie, de imaginaţie, educaţionale, intelectuale, de îndemânare etc. În Diverta sunt listate peste 300 de jocuri. Din ce în ce mai multe familii aleg să îşi petreacă timpul liber cu board game-uri. Având preţuri accesibile, board game-urile sunt căutate şi în rândul produselor cadou.

Pentru anul 2020 Diverta se aşteaptă la un procent mai mare în vânzări, ţinând cont şi de statisticele care arată ca această piaţă este într-o continuă creştere.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
jocuri,
vanzare,
piata

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.