Cardurile Libra nu functioneaza in noaptea de marti spre miercuri

Postat la 17 octombrie 2011 14 afişări

Libra Internet Bank anunta o intrerupere temporara a functionarii sistemului de carduri din 18 octombrie, ora 23 pana la 19 octombrie, ora 05.

Intreruperea se datoreaza unor lucrari de intretinere la sistemele informatice si vizeaza atat functionarea cardurilor emise de Libra Internet Bank, cat si cea a bancomatelor (ATM) si a aparatelor pentru plata cu cardul la comercianti (POS).

Libra Internet Bank a fost achizitionata in 2003 de grupul american de investitii New Century Holdings. In 2011 banca isi schimba denumirea din Libra Bank in Libra Internet Bank, reorientandu-se spre zona produselor si a serviciilor de online banking si mobile banking, adresate cu precadere nisei sale traditionale - profesiile liberale - precum si pentru clientii corporate si de retail.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
carduri,
ATM,
bancomat,
Libra,
intrerupere,
intretinere,
POS
/actualitate/cardurile-libra-nu-functioneaza-in-noaptea-de-marti-spre-miercuri-8875659
8875659
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.