Cardurile, bancomatele şi POS-urile Raiffeisen nu funcţionează sâmbătă spre duminică

Autor: Razvan Voican Postat la 10 ianuarie 2013 42 afişări

Cardurile emise de Raiffeisen, precum şi reţeaua formată din peste 1.100 de bancomate şi aproximativ 10.500 de terminale de plată (POS) nu vor putea fi folosite în noaptea de sâmbătă spre duminică între orele 03:00 şi 09:00 din cauza unei operaţiuni de îmbunătăţire a sistemelor informatice ale procesatorului Euronet care administrează toată infrastructura de carduri a băncii.

Cardurile emise de Raiffeisen, precum şi reţeaua formată din peste 1.100 de bancomate şi aproximativ 10.500 de terminale de plată (POS) nu vor putea fi folosite în noaptea de sâmbătă spre duminică între orele 03:00 şi 09:00 din cauza unei operaţiuni de îmbunătăţire a sistemelor informatice ale procesatorului Euronet care administrează toată infrastructura de carduri a băncii. Potrivit Raiffeisen, întreruperea serviciilor de autorizare a tranzacţiilor pe card este necesară pentru îmbunătăţirea securităţii tranzacţiilor şi a calităţii serviciilor. În toamna trecută o eroare apărută în sistemul Euronet a făcut ca multor clienţi ai Raiffeisen să le fie retrase din cont sume duble sau triple faţă de plăţile reale făcute cu cardul.

Alte stiri pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cardurile-bancomatele-si-pos-urile-raiffeisen-nu-functioneaza-sambata-spre-duminica-10448251
10448251
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.