Căpitanul navei naufragiate în apropiere de insula Lampedusa a fost reţinut

Postat la 09 octombrie 2013 37 afişări

Autorităţile italiene au anunţat marţi că l-au reţinut pe căpitanul navei care a naufragiat săptămâna trecută, în apropierea insulei Lampedusa, soldându-se cu cel puţin 200 de morţi.

Căpitanul navei naufragiate în apropiere de insula Lampedusa a fost reţinut

 Potrivit anchetatorilor, unii dintre supravieţuitori l-au identificat pe un bărbat care facea parte dintr-un grup de contrabandişti, relatează postul de televiziune ABC News în pagina electronică.

Suspectul Bensalem Khaled, un tunisian în vârstă de 35 de ani, a fost transferat de la Lampedusa la Agrigento, în Sicilia. El a fost inculpat pentru mai multe capete de acuzare, inclusiv pentru susţinerea imigrării ilegale şi omucidere, informează postul de televiziune Al-Jazeera în pagina electronică.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/capitanul-navei-naufragiate-in-apropiere-de-insula-lampedusa-a-fost-retinut-11482829
11482829
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.