Capitala: Peste 360 de utilaje de deszapezire, dar actiunile sunt ingreunate de viscol

Postat la 18 decembrie 2009 56 afişări

Peste 360 de utilaje au actionat, in cursul noptii de joi spre vineri, in Capitala, dar avand in vedere faptul ca ninge viscolit inca de la ora 2.00, actiunile de deszapezire au fost ingreunate, RATB confirmand insa dimineata ca traseele mijloacelor de transport in comun sunt practicabile, scrie Mediafax.

"Avand in vedere avertizarea meteorologica de cod galben, Primaria Generala a Municipiului Bucuresti a supravegheat pe tot parcursul noptii actiunile operatorilor implicati in programul de deszapezire si combatere a poleiului, din toate sectoarele Capitalei. Astfel, toti directorii si consilierii de la cabinetul primarului general, impreuna cu viceprimarul Victor Iovici, au verificat pe trasee activitatea firmelor de salubritate, pe parcursul intregii nopti", informeaza Primaria Capitalei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/capitala-peste-360-de-utilaje-de-deszapezire-dar-actiunile-sunt-ingreunate-de-viscol-5189579
5189579
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.