Capitală europeană care suspectează apariţia unor noi variante de coronavirus, mult mai puternice. „Există o dinamică enormă”

Postat la 18 iunie 2021 168 afişări

Capitală europeană care suspectează apariţia unor noi variante de coronavirus, mult mai puternice. „Există o dinamică enormă”

Noi variante de coronavirus sunt suspectate că ar fi provocat un salt brusc al numărului de cazuri în capitala Rusiei, a declarat primarul Serghei Sobeanin, joi.

El a menţionat că numărul de infectări zilnice din capitală a crescut de la 3.000 la 7.000 în câteva zile şi se aşteptă să atingă peste 9.000 la sfârşitul săptămânii.

Primarul a ordonat miercuri vaccinări obligatorii pentru locuitorii din Moscova care lucrează în industria serviciilor, invocând o creştere „dramatică” a infecţiilor cu coronavirus.

„Cel mai probabil ne confruntăm cu variante noi, mai agresive, care se răspândesc mai repede", a declarat primarul Serghei Sobeanin în timpul unei conferinţe video cu oficiali guvernamentali care luptă împotriva pandemiei.

Aproximativ 60% din toţi lucrătorii din industria serviciilor din Moscova, puţin peste două milioane de persoane, au primit ordin să fie complet vaccinaţi până pe 15 august, inclusiv şoferi de taxi, personalul din locurile culturale şi lucrătorii din restaurante, potrivit The Moscow Times.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
capitala,
variante

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.