CANICULĂ şi disconfort termic, cu temperaturi de 37 de grade. INFORMAREA meteorologilor pentru marţi, miercuri şi joi

Postat la 13 august 2013 163 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, marţi, o informare de caniculă şi disconfort termic, valabilă în zilele de marţi şi miercuri în majoritatea regiunilor. Vor fi temperaturi de peste 35 de grade, iar indicele temperatură-umezeală va atinge pragul critic de 80 al disconfortului termic.

CANICULĂ şi disconfort termic, cu temperaturi de 37 de grade. INFORMAREA meteorologilor pentru marţi, miercuri şi joi

 Marţi şi miercuri, vremea va fi călduroasă în majoritatea regiunilor, iar în Oltenia, Muntenia, Banat, Dobrogea şi sudul Moldovei local va fi caniculă şi indicele temperatura-umezeală (ITU) va atinge pragul critic de 80 al disconfortului termic.

În aceste regiuni, marţi se vor înregistra frecvent temperaturi în jurul valorii de 35 de grade, iar miercuri, în Lunca Dunării, se vor atinge 37 de grade.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/canicula-si-disconfort-termic-cu-temperaturi-de-37-de-grade-informarea-meteorologilor-pentru-marti-miercuri-si-joi-11250323
11250323
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.