Caniculă în Capitală până luni: Maximele vor fi cuprinse între 37 şi 39 de grade

Autor: Cosmin Pirv Postat la 22 iulie 2022 40 afişări

Caniculă în Capitală până luni: Maximele vor fi cuprinse între 37 şi 39 de grade

Vremea caldă va persista şi se va intensifica în Capitală, unde maximele vor ajunge la 37-39 de grade, a anunţat vineri ANM.

Potrivit prognozei pentru intervalul vineri, ora 10.00, luni, ora 21.00, valul de căldură va persista şi se va intensifica.

În general, temperatura maximă va fi de 37-39 de grade, iar cea minimă de 17-20 de grade, astfel încât disconfortul termic va fi accentuat. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va

depăşi pragul critic de 80 de unităţi.

Cerul va fi variabil, cu înnorări în seara zilei de duminică (24 iulie) şi în noaptea de duminică spre luni (24/25 iulie), când va creşte probabilitatea de apariţie a fenomenelor specifice instabilităţii

atmosferice (intensificări de scurtă durată ale vântului, descărcări electrice, averse).

Meteorologii anunţă că valul de căldură va persista şi pe parcursul săptămânii viitoare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vremea,
caniculă,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.