Când luxul se mută în copac. Cum arată o casuţă din copac pentru bogaţi - GALERIE FOTO

Postat la 14 octombrie 2016 1568 afişări

În apropiere de Playa Viva din Mexic, într-un resort aflat lângă plajă, se află o casa luxuriantă întinsă pe 700 de metri pătraţi. Însă punctul său de atracţie nu este dat de mediul înconjurător în care se găseşte locuinţa, ci de amplasarea sa, mai exact într-un copac bamboo. Apartamentul din copac a fost complet finalizat în doar şase luni, de la primul concept, până la primul invitat care i-a călcat pragul.

În timpul procesului de creaţie, principalul scop a fost cel de a stabili strategii sustenabile pentru locuinţe în natură şi în acelaţi timp de a oferi invitaţilor o experienţă completă. Utilată cu electricitate şi apă caldă, designul permite oaspeţilor să se bucure de experienţe atât în interior, cât şi exterior, în cadrul aceluiaşi spaţiu, care se integrează perfect în mediul natural înconjurător. Casa este formată dintr-o zonă de dormit superioară cu un pat matrimonial, terasă, baie privată la parter şi un hamac pentru două persoane, perfect pentru a privi la stele. Apartamentul „dotat” cu  plajă privată variază între 445 şi 620 de dolari în funcţie de sezon, mese şi cursurile de yoga incluse.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
copac,
casa,
lux,
mexic,
plaja,
timp

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.