Câmpeanu: Susţin proiectul privind grupa de muncă pentru cei care au lucrat în condiţii grele

Postat la 28 noiembrie 2013 37 afişări

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, a declarat, joi, că susţine proiectul prin care cei care au lucrat în condiţii grele se încadrează în grupa I de muncă şi se pot pensiona mai devreme, precizând că este vorba, la un calcul foarte estimativ, de 20.000 de persoane.

Câmpeanu: Susţin proiectul privind grupa de muncă pentru cei care au lucrat în condiţii grele

 "Susţin această iniţiativă legislativă, pentru că este vorba de o discriminare şi orice discriminare trebuie reparată, însă modul în care se va face această reparaţie, modul în care va fi aprobată şi forma în care va fi aprobată va fi la latitudinea parlamentarilor", a afirmat Câmpeanu.

Ea a adăugat că nu a făcut nicio declaraţie potrivit căreia FMI s-ar opune acestei iniţiative legislative şi nici nu a fost contactată de reprezentanţii FMI în acest scop şi nici nu a declarat că se opune iniţiativei legislative.

Câmpeanu a arătat că nu a comunicat niciodată că este vorba de 60.000 de persoane aflate în această situaţie şi că, dintr-un calcul foarte estimativ al ministerului, numărul acestora nu va depăşi 20.000 pentru anul viitor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/campeanu-sustin-proiectul-privind-grupa-de-munca-pentru-cei-care-au-lucrat-in-conditii-grele-11727583
11727583
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.