Anunţul azi făcut de Lem’s: măreşte gama de produse în 65 de magazine

Autor: Ioana Matei Postat la 27 noiembrie 2013 365 afişări

Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel naţional, include începând cu această lună în oferta de produse colecţia de aşternuturi „lem’s bedding collection”. Noua colecţie reuneste o gamă variată de pilote, perne şi protecţii pentru saltele, toate fabricate în România sub marca Green Future.

Anunţul azi făcut de Lem’s: măreşte gama de produse în 65 de magazine

Investiţia necesară pentru implementarea noii game de produse se ridică la peste 1.100.000 lei. Aceasta constă în amenajarea magazinelor Lem’s desemnate cu standuri speciale pentru colecţia de aşternuturi, traininguri pentru angajaţi şi investiţia în marketing. Proiectul va fi implementat până la sfârşitul anului în peste 65 magazine din toată ţara. Principalele oraşe în care se găseşte deja colecţia sunt: Bucureşti, Ploieşti, Giurgiu, Botoşani, Iaşi, Buzău, Alba Iulia, Oradea, Târgu Jiu, Craiova, Braşov, Focşani, Tecuci. 

„Procesul de îmbunătăţire şi dezvoltare de noi produse, pe baza unei cercetări de piaţă amănunţite, face parte din strategia de dezvoltare Lem’s” declară Adrian Rizea, director comercial Lem’s.

După ce compania a lansat anul trecut colecţia de saltele realizate cu tehnologie de ultimă generaţie, destinate unui somn sănătos, colecţia de aşternuturi vine în completarea gamei de produse destinate somnului.

”În urma experienţei acumulate şi a numeroaselor studii realizate la nivelul magazinelor Lem’s, am constatat că era nevoie de această completare a gamei de produse. Comportamentul consumatorului s-a schimbat radical în ultimii ani în ceea ce priveşte elementele esenţiale destinate odihnei. Există cerere şi o atenţie sporită pentru produse de calitate care asigură un somn sănătos. Până la urmă, este un comportament normal, în condiţiile în care ne petrecem o treime din viaţă dormind”, declară Adrian Rizea.

„lem’s bedding collection” reuneste peste 60 modele şi dimensiuni de perne şi pilote. Oferta magazinelor Lem’s include protecţii de pat, perne şi pilote fabricate din materiale naturale, ca puful şi pana de gâscă, bambusul sau lâna, care menţin temperatura corpului, permit evaporarea rapidă a transpiraţiei şi sunt anti-alergice şi anti-acarieni dar şi înlocuitori sintetici ca nanofibra şi vata siliconică. Toate produsele din ”lem’s bedding collection” sunt fabricate 100% în România. Producătorul oferă o garanţie de până la opt ani pentru aceste produse. ”Cifrele ne arată că aproximativ 90% din cei care vin într-un magazin Lem’s achiziţionează patul împreună cu salteaua, iar peste 50% din acesţia îşi doresc şi aşternuturi,” adaugă Rizea.

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine Lem’s pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua are cea mai mare acoperire la nivel naţional, peste 65.000 mp de retail amenajaţi în toate judeţele ţării la acelaşi standard. In fabrica Lemet cât şi în reţeaua sunt peste 1.350 de angajaţi.

Fabrica Lemet din Câmpina a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie acoperind o suprafaţă de peste 35.000 mp. Capacitatea actuală de prelucrare a Lemet este de aproximativ 1.200.000 de metri pătraţi de PAL pe an, pe poarta fabricii ieşind anual peste 360.000 de module de mobilă. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
produse,
magazine,
colectie,
mobila,
fabrica
/actualitate/anuntul-azi-facut-de-lem-s-mareste-gama-de-produse-in-65-de-magazine-11725203
11725203
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.