Câmpeanu, despre situaţia de la DGASPC Prahova: Este o adevărată crimă să porţi pe drumuri persoane cu handicap grav

Postat la 17 mai 2013 21 afişări

Ministrul Muncii a declarat vineri că la DGASPC Prahova, dincolo de disfuncţionalităţi în organizarea activităţii, este vorba şi de indolenţă, pentru că este "o adevărată crimă" să porţi pe drumuri persoane cu handicap grav, precizând că au fost şi cazuri în care oamenii au fost aduşi pe targă.

Câmpeanu, despre situaţia de la DGASPC Prahova: Este o adevărată crimă să porţi pe drumuri persoane cu handicap grav

"Este un sistem înţepenit. Sigur că nu avem bani, specialişti suficienţi şi personalul necesar. Toate aceste lucruri le ştim, dar nu cred că toate aceste motive ne dau voie să nu mai fim oameni, să nu fim civilizaţi şi o persoană care vine la o instituţie a statului să nu fie tratată cu respect. Nimeni nu ne dă voie să aducem oameni netransportabili în faţa comisiei. Şi vă spun că au fost cazuri mai grave decât cele prezentate, în care oamenii au fost aduşi şi pe targă", a spus ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, în conferinţa de presă în care a prezentat rezultatele controlului făcut la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Prahova.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/campeanu-despre-situatia-de-la-dgaspc-prahova-este-o-adevarata-crima-sa-porti-pe-drumuri-persoane-cu-handicap-grav-10884743
10884743
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.