Campanie de vânzări Orange: preţul unor telefoane şi accesorii scade cu până la 90%

Postat la 16 ianuarie 2013 26 afişări

Orange, liderul pieţei locale de telefonie mobilă, a lansat o campanie de reduceri, prin care oferă prin pagina sa web diferite produse - de la telefoane până la căşti, sisteme GPS sau huse la preţuri reduse cu până la 90%.

Campanie de vânzări Orange: preţul unor telefoane şi accesorii scade cu până la 90%

Orange, liderul pieţei locale de telefonie mobilă, a lansat o campanie de reduceri, prin care oferă prin pagina sa web diferite produse - de la telefoane până la căşti, sisteme GPS sau huse la preţuri reduse cu până la 90%. Spre exemplu o husă de piele pentru un telefon Samsung Galaxy S II costă 15,99 euri faţă de 21,49 euro, iar un sistem GPS Prestigio care costa anterior 134,99 de euro este acum disponibil la 49,99 de euro. Mai multe telefoane mobile au preţuri reduse semnificativ, însă doar dacă sunt cumpărate împreună cu un abonament la Orange. Spre exemplu un smartphone Nokia Lumia costă un euro împreună cu un abonament Panteră 39 (de 39 de euro pe lună).

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Orange,
reduceri,
telefoa,
telefoane,
accesorii,
gps,
nokia,
samsung
/actualitate/campanie-de-vanzari-orange-pretul-unor-telefoane-si-accesorii-scade-cu-pana-la-90-10476999
10476999
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.