Camera Deputaţilor vrea să cumpere sisteme antitero în valoare de peste 5 milioane de lei

Autor: Petru Mazilu Postat la 07 aprilie 2022 27 afişări

Camera Deputaţilor a lansat o solicitare prin portalul electronic de licitaţii privitoare la achiziţionarea unor sisteme antitero. Pentru noile echipamente, Camera Deputaţilor va cheltui peste 5 milioane de lei.

Camera Deputaţilor vrea să cumpere sisteme antitero în valoare de peste 5 milioane de lei

În total, se doreşte achiziţionarea a şase seturi de echipamente. Este vorba despre echipament cu raze x de tip tunel, poartă detectoare metale şi detectoare de metale portabile.

Cu ajutorul echipamentelor vor fi controlate bagajele, coletele, trusele, dispozitivele şi alte obiecte care intră în Parlament.

Vechile echipamente, montate în perioada 1994-2010, vor fi astfel înlocuite. Ofertele din cadrul licitaţiei pot fi depuse până pe 9 mai.

Suma pe care Camera Deputaţilor o pune la bătaie este 5,6 milioane de lei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
camera deputaţilor,
sisteme,
licitaţie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.