Camera Deputaţilor şi Senatul se reunesc luni pentru citirea hotărârii Curţii Constituţionale privind referendumul

Postat la 27 august 2012 8 afişări

Camera Deputaţilor şi Senatul se reunesc, luni, de la ora 15.00, pentru citirea hotărârii Curţii Constituţionale privind referendumul din 29 iulie pentru demiterea preşedintelui. Este de aşteptat ca la şedinţă parlamentarii să aibă intervenţii, una dintre acestea putând fi a senatorului liberal Ioan Ghişe, care a declarat că a pregătit proiecte de hotărâre care vizează ca Parlamentul să decidă valabilitatea referendumului de demitere a preşedintelui Traian Băsescu.

Ghişe ar urma să prezinte aceste propuneri şi în partid, la şedinţa de luni a grupurilor parlamentare ale PNL. Ioan Ghişe spunea marţi, pentru MEDIAFAX, că Parlamentul va stabili, potrivit hotărârii din 6 iulie, "calea de urmat", aceasta putând fi că preşedintele este demis cu majoritatea celor prezenţi la vot, cvorumul de prezenţă nefiind obligatoriu.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alegeri,
ponta,
suspendare,
basescu,
referendum
/actualitate/camera-deputatilor-si-senatul-se-reunesc-luni-pentru-citirea-hotararii-curtii-constitutionale-privind-referendumul-9983658
9983658
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.