California: Zece persoane a murit, iar mii de oameni au fost evacuaţi, în urma unor incendii de vegetaţie

Postat la 10 octombrie 2017 65 afişări

Cel puţin zece persoane a murit şi alte sute au fost rănite, în urma unor incendii de vegetaţie ce au izbucnit în nordul Californiei, iar mii de oameni au fost evacuaţi, informează BBC News.

California: Zece persoane a murit, iar mii de oameni au fost evacuaţi, în urma unor incendii de vegetaţie

Cel puţin şapte persoane au murit în districtul Sonoma, două au decedat în Napa, iar o persoană a fost găsită moartă în districtul Mendocino, ca urmare a incendiilor de vegetaţie.

Peste 100 de persoane au primit îngrijiri medicale la spitalele din Napa şi Sonoma, după incendiile masive ce au izbucnit în nordul Californiei. Majoritatea persoanelor tratate aveau arsuri pe suprafaţa corpului. Multe dintre persoane aveau dificultăţi de respiratorii după ce au inhalat fum.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.