Câciu: Valabilitatea voucherelor pentru energie, prelungită

Autor: Cosmin Pirv Postat la 16 noiembrie 2023 24 afişări

Câciu: Valabilitatea voucherelor pentru energie, prelungită

Valabilitatea voucherelor pentru energie a fost prelungită până în 31 martie 2024, faţă de 31 decembrie 2023, cât era iniţial, a anunţat joi ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu.

„Veste bună pentru cei care sunt beneficiari ai voucherelor pentru energie, am prelungit valabilitatea până la 31 martie 2024, aşa cum anunţasem, am formalizat această măsură, astfel încât beneficiarii, gospodăriile vulnerabile, să poată să plătească facturile la energie cu aceste vouchere până la 31 martie 2024, termenul iniţial era 31 decembrie 2023”, a spus Câciu la finalul şedinţei de Guvern.

Acesta a precizat că prelungirea valabităţii acestor vouchere a fost aprobată în urma unor concultări cu Comisia Europeană.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
adrian câciu,
vouchere,
energie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.