Business MAGAZIN lansează 100 TINERI MANAGERI DE TOP, ediţia cu numărul 15. Theodor Alexandrescu a făcut parte din prima promoţie de tineri manageri

Autor: Ioana Matei Postat la 21 iunie 2020 339 afişări

Business MAGAZIN lansează o nouă ediţie a anuarului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, cea cu numărul 15, care va duce numărul managerilor şi antreprenorilor incluşi în catalog la 1500.

„Business MAGAZIN a avut un rol important în crearea comunităţii de business, a dezvoltat oportunităţi de comunicare între diverşi lideri şi, implicit, oportunităţi de asociere în proiecte comune (de exemplu: dezvoltarea pieţei de pensii). Personal, am reuşit să dezvolt relaţii de parteneriat cu alte industrii şi liderii acestora, relaţii care au generat creşterea businessului local şi nu numai.”

2006 - 37 de ani, Director general, AIG Life Asigurări România (actuala Metropolitan Life)

2020 - 51 de ani, Şef de vânzări în Orientul Mijlociu pentru Zurich Insurance Company.

Acţionariat: American Life

Insurance Company (potrivit datelor publicate pe pagina sa de LinkedIn) (ALICO)

Număr de angajaţi: peste 100 şi aprox. 1.200 de agenţi de vânzări

Cotă de piaţă: 11%

Cifră de afaceri: 40 mil. dolari (2005)

Profit: 5 mil. dolari

Considerat drept cel mai optimist catalog al publicaţiei noastre, anuarul 100 TINERI MANAGERI DE TOP reprezintă pariul Business MAGAZIN pentru viitor - include poveştile a 100 de tineri din mediul de business local, în fiecare an diferite faţă de anii anteriori, manageri sau antreprenori – liderii viitori ai celor mai importante companii din România.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.