Bulgarii mai vor doua poduri peste Dunare. Nici primul nu e gata

Postat la 11 mai 2010 6 afişări

Autoritatile bulgare vor sa acceseze fonduri europene pentru constructia a inca doua poduri peste Dunare, la Bechet - Oriahovo si Calarasi - Silistra, chiar daca lucrarile de la Calafat - Vidin sunt intarziate mai bine de un an.

Anuntul a fost facut ieri la Ruse de ministrul bulgar pentru Dezvoltare Regionala, Rosen Plevneliev, cu prilejul unei conferinte internationale cu tema strategiei UE pentru regiunea Dunarii. In prezent, singurul pod pe Dunare pe tronsonul aflat la granita dintre Bulgaria si Romania, de 610 km, este cel intre Ruse si Giurgiu. El necesita insa lucrari de consolidare, deoarece, din cauza trepidatiilor, viteza de circulatie feroviara a fost redusa la 5 km/ora.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transporturi,
bulgari,
poduri,
Dunare,
constructie
/actualitate/bulgarii-mai-vor-doua-poduri-peste-dunare-nici-primul-nu-e-gata-6107957
6107957
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.